Haluatko kokea vaeltamisen ja retkeilyn ihanuuden?

Mutta et tiedä miten. Nyt tähän on mahdollisuus. Mukavassa ja hauskassa seurassa. Et tarvitse kaveria mukaan. Sinun ei tarvitse etsiä tietoa, eikä hallita taitoja, ainoastaan tulla mukaan. Me kerromme, opastamme sekä luomme puitteet ihanalle vaellukselle ihan tässä lähelläsi.

 

Mikä on Venlojen vaellus - peruskurssi?

Aloitamme tutustumalla retkeilyn saloihin eläväisellä illalla. Kokeilemme erilaisia varusteita asiantuntijoiden avustuksella. Juomme kupit kahvia ja illan jälkeen olemme teoriatasolla riittävän hyvin varustettuja.

Toisella kerralla tapaamme esim. Pyhän Katariinan polun tai Kattilan parkkipaikalla. Siitä lähdemme tekemään pienen patikan. Nuotiolla fiilistelemme ja nautimme eväitä. 

Kolmannella kerralla meillä on jo tietoa ja taitoa hyvinkin paljon enemmän ja kokeilemme omiamme taikka lainarinkkojamme ja niiden kantoa. Teemme mukavan patikan ja päädymme iltanuotiolle.

Lopuksi vaeltamaan pääsemme sopivasti omaksutuilla tiedoilla. Saamme varusteluettelon. Puuttuvien tarvikkeiden vuokraamisessa, lainaamisessa me olemme apunasi. Oikeastaan tarvitset ennakkoon vain hyvät jalkineet ja ulkoiluun sopivat vaatteet. Kaikki muu järjestyy. Sinun ei tarvitse miettiä mitä syödä, taikka miten valmistaa ateriat. Me olemme miettineet kaiken sen valmiiksi sinulle.

Tämän kurssin jälkeen osaat viedä perheesi tai ystäväsi luontoon kokemaan jotain erilaista. Voit myös hioa taitojasi alati kasvavassa Venla-yhteisössä, turvallisesti ja elämästä nauttien. 

 

Seuraava Venlojen vaelluksen peruskurssi on keväällä 2019.

Espoo: 3 kertaa, pe 5.4, la 6.4, la 13.4 ja loppuvaellus 27-28.4.  (max 12 hlö)

Turku: 3 kertaa, ma 8.4, ma 15.4. ja ti 23.4.2018 ja loppuvaellus 4-5.5. (max 10 hlö)

Janakkala: 3 kertaa la 6.4, ti 23.4. ja ma 29.4. sekä loppuvaellus 4.-5.5. (max 10 hlö)

Hinta: 227 €

Hinta sisältää: oppaan palvelut, n. 9 h opetusta + vkl vaellus, kurssimateriaalin sekä vaelluksella majoitteet ja ruuanvalmistusvälineet polttoaineineen.

PERUUTUSEHDOT 

VERKKOKAUPPAAN

 

Lue asiakkaiden kokemuksista mm. peruskurssista