fbpx

Terhi kertoo:

"Olin ensimmäisen kerran Venlojen vaelluksella Kurjenrahkalla keväällä huhtikuussa 2015. Tällöin yövyimme metsässä laavuilla ja teltoissa Lakjärven rannalla. Tätä vaellusta edelsi muutamia kertoja teoriatunteja Turussa ja Kaarinassa, joissa kerrottiin vaeltamisesta ja opastettiin tärkeissä asioissa, joita luonnossa liikkumisessa kannattaa ottaa huomioon. Esimerkikisi varusteista, eri sääolosuhteisiin varautumisesta ym. tärkeää ensikertalaiselle.

Olimme pakanneet rinkat täyteen varusteita ja patikoimme pitkin Kurjenrahkan pitkospuita. Se oli itselle uusi kokemus. Jo ihan pelkästään pitkospuilla tasapainoilu vaati ensiksi totuttelua :-)  Vaellukselle oli mahdollisuus hankkia kuivaruokapaketti, joka oli retken mittainen.
Valmistimme lämpimiä ruokia trangioilla ja joimme ihanat nokipannukahvit. Vaikuttavinta oli huomata se, että miten arjen kiireet ja stressitila hävisivät sinne metsään jo ensimmäisen vartin aikana! Luonto rauhoittaa nopeasti.

Kuulin tästä kurssista hyvältä ystävältäni. Nyt olenkin liittynyt Venlojen vaelluksen postituslistalle ja saan infoa ajanmukaisesti aina sähköpostiini.

Suosittelen Venlojen vaellusta kaikille naisille ja tytöille, jotka haluavat elämään välillä pientä breikkiä arjen normirutiineista. Meille kaikille tekee hyvää välillä rauhoittua luonnon äärellä.

Venlojen vaelluksella pääsee retkeilemään turvallisesti ilman turhia omia ponnisteluja ammattitaitoisten ja mukavien oppaiden johdolla. Seuraavaan vaellukseen uskaltaisin lähteä vaikka vähän pidemmällekkin reissulle :-)

Kiitos valtavasti.  I liked <3"

- Terhi