fbpx

Venla Vaeltaja ja elämysliikuttaja Pasi Vesterinen meloo

Ketkä löytyvät Venlojen vaelluksen takaa?

Venlojen vaellus nykyisessä muodossa oli kolmen elämykselliseen retkeilyyn hurahtaneen eräoppaan, Tanjan, Lennun ja Pasin yhteinen haave. Saattaa kaikki retkeilystä ja vaeltamisesta kiinnostuneet naiset yhteen ja rohkaista heitä lähteä nauttimaan luonnon ihmeistä. No jos nyt ei ihan kaikki, niin ainakin Turun talousalueen, pääkaupunkiseudun sekä hämeen naiset. Tähän mennessä osallistujia on ollut ympäri Suomea aina Rovaniemeltä Helsinkiin ja Vaasasta Lieksaan.

Tällä hetkellä Venlojen vaelluksen opasryhmässä on jo kuusi koulutettua vaelluksen rautaista ammattilaista ja kokenutta opasta, joiden kanssa on turvallista lähteä luontoon oppimaan uutta. Alla voit tutustua heihin paremmin.

  

Lennu Heikkinen

LennuLennu on aina iloinen, tarmokas ja elämälle utelias hoitoalan ammattilainen sekä erä- ja luonto-opas Eerikkilän urheiluopistolta.  Tämän luontoarakastavan vaeltajan mielenrauha löytyy metsästä ja juuret Pohjois-Karjalasta. Lennu kertoo olevansa kiinnostunut hortoilusta ja on aina valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Tästä hyvänä esimerkkinä Venlojen vaelluksen tuominen pääkaupunkiseudulle. Lisäksi Lennun vahvuudet lepää luonnonyrttien tuntemisessa ja niiden hyödyntämisessä. Kts. Lennu Hesarissa

 

 

 

 

Pasi Vesterinen

Pasi elämysliikuttaja Vesterinen

 


Pasi on pitkän linjan retkeily- ja vaelluskokemuksella maustettu seikkailu-, elämys- ja luontoliikuntakouluttaja sekä erä- ja luonto-opas. Jo lapsena aloitettu partioharrastus on vienyt mennessään ja iän karttuessa luonto on tullut entistä tärkeämmäksi rentoutumis- ja rauhoittumispaikaksi. Pasin sydäntä lähellä on erityisesti melonta, retkiruuan valmistus kera raaka-aineiden itse kuivaamisen sekä ihmisille kaikenlaisten elämysten tuottaminen. Pasin ajatuksia voi lukea mm. elämysliikuttajan blogin kautta ja muita tekemisiä seurata facebookista, Kanoottikuninkaan tai Westarien www-sivuilta.

 

 

 

Jenni Korhonen 

Venlojen vaellus JenniJenni on ollut lapsesta saakka kiinnostunut luonnossa liikkumisesta ja siellä rauhoittumisesta. Osaamistaan hän on kartuttanut nuorena partiossa ja myöhemmin opiskelemalla erä- ja luonto-oppaaksi Eerikkilän urheiluopistossa. Jenni retkeilee mielellään kaikkina vuodenaikoina ja hän on kiinnostunut retkeilyn lisäksi mm. laskettelusta, lumikenkäilystä, melonnasta, hiihtovaelluksesta sekä purjehduksesta. Kesäisin voit löytääkin hänet kipparoimasta purjehduksia Suomessa ja ulkomailla. Jennin vahvuuksiin kuuluvat myös hyvä varusteiden tuntemus, turvallisuusasiat sekä retkiruokien valmistus. Ohjaajana Jenni pyrkii olemaan kokonaisvaltainen, niin että toiminnassa mukana ovat niin keho, mieli sekä sydän. Jennin mielestä luonnossa on parasta se, että siellä on riittävästi tilaa ajatuksille. Tällä hetkellä Jenni vaikuttaa Venlojen vaelluksessa Turun talousalueella. Jennin touhuja voit seurata Instagramissa @jennik.korhonen

 

Heidi Pere

 

Erja Niemelä

 

Erja Niemelä

 

Erja on erä- ja luonto-opas, yrittäjä sekä terveydenhoitoalan rautainen ammattilainen Turengista, joka toi Venlojen vaelluksen myös Hämeenlinnan ympäristöön. Erjan sydän on aina sykkinyt luonnolle, kuin myös purjehdukselle, melonnalle sekä yhdistystoiminnalle. Hän järjestää Hämeenlinnan ympäristössä Venloille ilta- ja päivävaelluksia, niin patikoiden, kuin meloen. Keväällä 2019 myös peruskurssi pyörähtää käyntiin hämeessä Erjan toimesta. Mikäli kaipaat esim. yrityksesi tyhy-päivään melontaa ja muita luonto-ohjelmapalveluja Janakkalan ympäristössä, voit kääntyä myös Enicare Oy:n puoleen.

 

 

 

Anu Luolila

Anu Luolila

 

Anu on erä- ja luonto-opas, joka suuntaa lähiluontoon mahdollisimman usein tasapainottaakseen arkisen toimistotyön ja perhe-elämän hektisyyttä. Perhe ja partio johdattelivat jo lapsena luontoharrastuksen pariin ja luonnossa kulkeminen ympäri vuoden sekä marjastus ja sienestys ovat aina olleet tärkeä osa Anun elämää. Anu on innokas ja rohkea kokeilemaan kaikkea uutta ja haluaa esimerkillään rohkaista mahdollisimman monia löytämään oman näköisensä polun luontoelämysten pariin. Oman Happy Paths –yrityksensä kautta Anu tarjoaa Suomessa vieraileville ulkomaalaisille matkailijoille mahdollisuuksia päästä tutustumaan suomalaiseen luontoon ja sen moniin ihmeisiin. 

 

 

 

 

Tanja Laakso

Tanja Venla Vaeltaja Laakso


Tanja on iloinen palvelualojen rautainen ammattilainen, jonka kiinnostus luontoon ja retkeilyyn puhkesi täyteen kukoistukseen hänen suorittaessaan erä- ja luonto-oppaan opintoja Eerikkilän Urheiluopistolla. Tanjan vahvuuksiin kuuluu peloton luonne ja aito innostus tuoda luonto ja retkeily kaikkien naisten tietoisuuteen. Tanja tykkää testata kaikkea retkeilyyn liittyvää, niin vaatteita kuin välineitä. Pilke silmäkulmassa ja erityisesti, jos testattavissa on ripaus pinkkiä mukana.