fbpx

Kurjenrahka meloen ja vaeltaen

Tutustumme Kurjenrahkan kansallispuistoon meloen ja vaeltaen kahden päivän ajan. Tämä yön yli vaellus on suunnattu vain naisille, etkä tarvitse aikaisempaa osaamista vaeltamisesta tai melonnasta. Vaellukselle osallistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Kokeneiden oppaiden seurassa pääset nauttimaan retkeilystä ja melonnasta turvallisesti. Mukava seura, hyvät eväät ja luonnonrauha tekevät retkestä onnistuneen.
Vaelluksen aikana kävelemme Pukkipalon reitin ja melomme Savojärven ympäri. Yövymme Rantapihalla kevytkodassa ja/tai teltoissa. Tällä matalankynnyksen yön yli vaelluksella tarvitset vähimmillään vain makuupussin ja rinkan, säänmukaisen vaatetuksen, hyvät kengät ja reippaan mielen. Meiltä löytyvät majoitteet, retkikeittimet ja perusmakuualustat.
Lisämaksusta voit ostaa jopa kuivaretkiruokapaketin omakustannehintaan (42 €).

 

Venlojen vaellus Kebnekaisella

Kebnekaisen ruskavaellus

Tervetuloa Venlojen vaelluksen ja Suomisen Teemun kanssa Ruotsin korkeimmalle vuorelle, Kebnekaiselle!

venlojen vaellus lennu 2100:n metrin korkeuteen nouseva Ruotsin huippu ympäröivine vaellusmaastoineen on yksi Ruotsin Lapin kauneimmista helmistä. Venlojen vaelluksen viiden päivän vaelluksella on mahdollisuus kokea pohjoisen vuoristoinen erämaa, solisevat vuoristopurot, upeat järvimaisemat ja pohjolan Alppien huiput yhdellä kertaa suomalaisten oppaiden johdolla. Vaellusmatkaa kertyy yhteensä noin 60 kilometriä ja siihen sisältyy nousu Ruotsin korkeimman vuoren, Kebnekaisen huipulle. Niin ja rinkat sekä yhteiset leiriytymisvälineet siirtyvät Venlolla kätevästi helikopterilla tunturihotellin läheisyyteen. 

Kenelle?

UKK ruskavaellus 7.-12.9.2020

 

Olin pitkään jo suunnitellut lähteväni Lapin vaellukselle, mutta minulta puuttui vaelluskaveri. Kun sellainen sitten löytyi ja pääsin upeisiin UKK puiston maisemiin, lumouduin niin, että olen palannut sinne yhä uudelleen. Virtaavan joen yli kahlaaminen, avarien aihkimänniköiden ja kumpuavien tunturimaisemien näkeminen saa minut unohtamaan arjen ja siellä ajatuksilleni löytyy riittävästi tilaa.” 

    Jenni, erä- ja luonto-opas

 

Oletko haaveillut pitkästä vaelluksesta erämaassa, mutta et ole yksin uskaltanut lähteä?