fbpx

Venlojen talvi Deluxe viikonloppu

liukulumikenkäretki Liesjärvelle ja Torronsuolle 27.-29.1.2023 (peruutettu huonon lumitilanteen vuoksi)

Deluxe sisältää kahden päivän liukulumikenkävaelluksen Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistossa hotelliyöpymisillä. Yövymme ylellisesti lakanoiden välissä uniikissa pikkuhotellissa Forssassa, joka on varattu vain Venlojen käyttöön kyseisenä viikonloppuna. Jotta Deluxe kokemus olisi mahdollisimman täydellinen, niin hintaan sisältyy myös viikonlopun ateriat, jotka on valmistettu lähellä tuotetuista sesongin raaka-aineista. Perjantaina on mahdollisuus kuntosalilla käymiselle hyvinvointikeskuksessa sekä saunomiseen. Lauantaina on mahdollisuus saunoa hotellin saunassa. Lauantai illan kruunaa maittava illallinen. Paikkoja on rajoitetusti, joten nyt kannattaa olla nopea!Liesjärven kansallispuisto kutsuu meitä lauantaina jäisineen järvimaisemineen ja lumisineen metsineen nauttimaan talvisesta luonnosta. Sunnuntaina Torronsuolla pääsemme kokemaan hiihtämisen Suomen syvimmän suon päällä. Torronsuon aava suomaisema antaa katseelle tilaa vaeltaa ja rauhoittaa kiireisenkin Venlan.

 

VAELLUKSEN OPPAAT

Vaelluksen oppaina toimivat venlaopas Jenni Korhonen ja vierailevana paikallisoppaana erä- ja luonto-opas Tarja Jaakkola.

 

MATKUSTUS

Tapaamme Hyvinvointihotelli Lupossa Forssassa perjantaina 27.1., saapua voit oman aikataulusi mukaan, vaikka jo päivällä, mikäli haluat nauttia hyvinvointikeskuksen palveluista laajemmin. Kokoonnumme yhteisen iltaruoan äärelle klo 19. Luppo sijaitsee osoitteessa Kutomonkuja 2 A 1 (3 krs.), 30100 Forssa noin 15 min. kävelymatkan päässä Forssan linja-autoasemalta. Suosimme kimppakyytejä tai julkista liikennettä. Forssaan pääset helposti linja-autolla etenkin Turun, Helsingin ja Porin suunnalta. Autamme tarvittaessa kimppakyytien järjestämisessä. Kotimatkalle lähdemme sunnuntaina kello 15.

 

MAJOITUS

Viikonlopun aikana majoitumme Hyvinvointihotelli Lupossa 1-2 hengen huoneissa. Hyvinvointihotelli Luppo on uusi tunnelmallinen ja uniikki pikkuhotelli kauniissa tehdasmiljöössä Loimijoen varressa Forssassa. Hotellissa on seitsemän 1-2 henkilön huonetta ja viihtyisät oleskelutilat, jotka ovat vain hotellivieraiden käytössä. Venlat voivat treenata perjantaina veloituksetta upealla kuntosalilla liikuntakeskuksen aukioloaikoina, hyvinvointikeskuksesta voit varata myös omakustanteisesti erilaisia hoitoja perjantaille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi rentoutuskellunta suola-altaassa tai Neurosonic-rentoutustuolin hieronta työviikon päätteeksi? Molempina iltoina on mahdollisuus myös saunomiseen Lupon omassa saunassa. Kietoudu saunan jälkeen Lupon kylpytakkiin ja nauti hetki luppoajasta. Mukavien sänkyjen lisäksi Luppo tarjoaa tyynybaarinsa käyttöömme.

 

OSALLISTUJAMÄÄRÄ

6-10 + 2 opasta. Deluxen toteutumisen edellytyksenä on vähintään 6 osallistujaa.

 

HINTA

465 €/hlö, osallistumismaksu erääntyy maksettavaksi noin viikko ennen vaelluksen alkua.

 

HINTA SISÄLTÄÄ

 • Oppaiden palvelut vaelluksen aikana
 • Retkisuunnitelman ja turvallisuussuunnitelman
 • Pakkauslistan
 • Kahden yön yöpymisen hotelli Lupossa 1-2 hengen huoneissa
 • Liukulumikenkien ja sauvojen käytön kahdelle päivälle
 • Kuntosalin käytön ja saunomisen
 • 2 x hotelliaamiainen, 2 x lounaseväät, 1 x kevyt iltaruoka, 1 x illallinen ja 2 x iltapala
 • Oppaalla on mukana oppaan varusteet, kuten ensiaputarvikkeet, kartat, GPS jne.
 • Verot

Matkanjärjestäjänä toimii valtuutettu matkanjärjestäjä Hyvinvointihotelli Forssan Luppo Oy.

 

SINULLA TULEE OLLA MUKANA

 

 • Päiväreppu, istuinalusta
 • Muki, lusikka ja lautanen
 • Termospullo noin 1 l ja juomapullo 0,5 l (yht. noin 1,5 litraa)
 • Vaellukseen sopiva vaatetus ja tukevat varrelliset kengät hiihtämiseen
 • Tauoille alussormikkaat ja/tai kynsikkäät tauoille, lämpimät tumput
 • Taukotakki tai lämmin paita ja lisäksi taukohame tai pieni peitto lantiolle lämmikkeeksi
 • Henkilökohtaiset yöpymisvarusteet hotelliin ja mahdolliset vaihtovaatteet
 • Halutessasi voit ottaa pientä evästä
 • Suojalasit, esim. pyöräily-/hiihto-/laskettelulasit tai aurinkolasit suojaksi tuulelta 

 

LISÄTIEDOT/ILMOITTAUTUMINEN

Kysy lisää ja varaa oma paikkasi.

jenni(a)venlojenvaellus.fi, puh. 044 561 3240

Ilmoittautuminen 18.1.2023 mennessä. Vaellus on peruutettu huonon lumitilanteen vuoksi.

Kurjenrahka meloen ja vaeltaen 29.-30.7.2023

 

Tutustumme Kurjenrahkan kansallispuistoon meloen ja vaeltaen kahden päivän ajan. Tämä yön yli vaellus on suunnattu vain naisille, etkä tarvitse aikaisempaa osaamista vaeltamisesta tai melonnasta. Vaellukselle osallistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Kokeneiden oppaiden seurassa pääset nauttimaan retkeilystä ja melonnasta turvallisesti. Mukava seura, hyvät eväät ja luonnonrauha tekevät retkestä onnistuneen.

 

Vaelluksen aikana kävelemme Pukkipalon reitin (9km) + Savojärven kierroksen (3km + 3km) ja melomme Savojärven ympäri (5km). Yövymme Rantapihalla kevytkodassa ja/tai teltoissa. Tällä matalankynnyksen yön yli vaelluksella tarvitset vähimmillään vain makuupussin ja rinkan, säänmukaisen vaatetuksen, hyvät kengät ja reippaan mielen. Meiltä löytyvät majoitteet, retkikeittimet ja perusmakuualustat.

 

Teijon kansallispuiston kaamosvaellus 19.-20.11.2022

 

Lähdemme kaamosvaellukselle Teijon kansallispuiston Matildanjärven (Luontokeskus) parkkipaikalta 19.11.2022 kello 11:00. Kahden päivän aikana kuljemme Teijon vaihtelevissa metsämaastoissa ja järvimaisemissa noin 14-16 km matkan. Polut ovat pääosin helppokulkuisia ja vaellus sopii normaalikuntoisille naisille. Vauhdin mitoitamme ryhmän mukaan. Yövymme Matildajärven läheisyydessä tunnelmallisessa Vicksbäckinlahden varauskodassa tai sen läheisyydessä teltassa. Kota antaa meille hyvän sääsuojan illaksi ja yöksi, tulisija tuo mukavaa lämpöä marraskuun pimeään iltaan. 

 

Matalankynnyksen yön yli vaelluksella tarvitset vähimmillään lämpimän makuupussin (vähintään kolmen vuodenajan tai talvimakuupussin), rinkan, säänmukaisen vaatetuksen, hyvät jalkineet sekä retkiruoat ja reippaan mielen. Meiltä löytyvät majoitteet, retkikeittimet ja tarvittaessa perusmakuualustat. Tarkemman varustelistan saat ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittaudu 10.11. mennessä, niin saat viikonlopun ruokapaketin veloituksetta (arvo 50 €).

 

 

UKK ruskavaellus, 5 vrk 11.-16.9.2023

 

Oletko haaveillut pitkästä vaelluksesta erämaassa?


Lähde mukaan viiden vuorokauden mittaiselle ruskavaellukselle Urho Kekkosen kansallispuistoon syyskuussa. Vaelluksemme kulkee erämaassa pääosin polkuja pitkin ja meillä on mahdollisuus tutustua esim. kauniiseen Paratiisikuruun mikäli tilanne sen sallii ja käymme mahdollisuuksien mukaan huiputtamassa myös Ukselmapään. Vaellus sopii myös aloittelijoille, mutta vaatii hyvää peruskuntoa. Reitti sisältää raskaita nousuja ja laskuja, sekä jokien ylitystä kahlaamalla. Päivämatkat ovat pääosin 8-12km luokkaa. Vaelluksen aikana kuljemme yhteensä noin 60-70km matkan.