fbpx

Venlojen vaelluksen syksyinen iltavaelluskohde 12.10.2016 tuo iltaan ripauksen kulttuuria sekä vähän enemmän retkeilijän suunnistusta. Illan teeman mukaan palautamme yhdessä mieliin retkeilijälle niin tärkeiden kompassin ja kartan käytön. Ehkäpä ehdimme myös kurkata mikä se GPS ja geokätkö oikein on.

Tälle iltavaellukselle matkaa kertyy n. 6,5 km. Maasto on vaihtelevaa mutta suht helppokulkuista. Näin ollen kahdessa ja puolessa tunnissa ehdimme tutustua kunnolla kartan ja kompassin käyttöön. Käymme myös yhdessä etsimässä muutaman Venla-rastin Pääskyvuoren metsistä ja ajan salliessa tutustumme myös geokätköilyyn. 

 

Elämyksellinen kulttuuri ja luontokohde Kuralan kylämäestä syvälle Pääskyvuoren metsään ja takaisin on noin 6,5 km ja kestää suunnistuksineen n. 2,5 tuntia.

Hinta: 15 € (maksutavat: käteinen, yleisimmät kortit, lasku)

 

Iltavaellukseen liittyvät lisätiedot:

i Säänmukaisen vaatetuksen lisäksi muutama pikku vinkki. Teeman mukaan voit myös ottaa oman kompassin mukaan. Venlalta saat kartan käyttöösi. Toki Venlalta löytyy myös useampia kompasseja eli ilmankin voi tulla. Lisäksi iltojen pimetessä otsavalokin saattaa olla tarpeellinen. Järjestäjillä on myös tarjolla 10 otsavalaisinta lainaan. Muista myös vesipullo.

PTapaamme Kuralan kylämäen keskusaukiolla. Autoille löytyy runsaasti parkkipaikkoja Kuralan kylämäen parkkipaikalta Jaanintien toiselta puolelta ja Fölillä pääsee helposti paikalle. Tarkka karttalinkki kokoontumispaikalle.

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.