fbpx

Venlojen vaelluksen neljäs iltavaelluskohde 5.10. palauttaa meidät takaisin alkuun. Lokakuussa lähestymme PyKaPo:a nyt Turun puolelta Katariinanlaaksosta käsin. Katariinanlaakson elämykselliset lehtometsät, Rauvolan pitkokset merenrannan läheisyydessä ja Vaarniemen lehtometsä johdattaa meidät PyKaPo:n läntiseen päähän. Käymme vielä laavulla fiilistelemässä ja keskustelemassa teeman mukaisesti retken suunnittelusta.

Matkaa viimeiselle iltavaellukselle kertyy noin 7 km ja vaihtelevan maastomuodon ansiosta aikaa kuluu kaksi ja puoli tuntia. Puolessa välissä halukkaat voi kavuta näköalatorniin, mistä on hieno näkymä mm. koko Turkuun, Raisioon, Naantaliin ja Paraisille. Illan vaelluksen aikana keskustelemme paljon mitä retken suunnittelussa olisi hyvä huomioida ja minne Venlat vaeltaa jatkossa. Samalla päätämme syksyn iltavaellukset ja sinulla on mahdollisuus saada vastauksia syksyn aikana heränneisiin kysymyksiin.

 

Venlojen vaelluksen iltavaellukset päättyy Katariinanlaakson ja PyKaPo:n väliseen retkeen. Noin 7 km taittuu kahdessa ja puolessa tunnissa kera laavuilun ja maisemia ihaillen.

 

Iltavaellukseen liittyvät lisätiedot:

i Säänmukaisen vaatetuksen lisäksi muutama pikku vinkki. Reitti saattaa joskus syksyisin olevan melko märkä, niin muistathan vedenpitävät jalkineet. Korkeuserojen ja märkien pitkosten takia vaellus- tai kävelysauvoista on mukavasti apua. Lisäksi iltojen pimetessä otsavalokin saattaa olla tarpeellinen. Järjestäjillä on myös tarjolla 10 otsavalaisinta lainaan. Muista vesipullo.

P Tapaamme Katariinanlaaksossa lähellä Soutu- ja melontakeskusta (Rykmentintie 55) Fölin päätepysäkin välittömässä läheisyydessä. Tarkka karttalinkki kokoontumispaikalle.

 

Ilmoittautuminen 21.9. klo 9 alkaen sähköisen linkin kautta